Bent u op zoek naar deskundige, persoonlijke en laagdrempelige juridische dienstverlening?

Voor zaken die beslecht moeten worden door een kantonrechter staan onze juristen u graag terzijde

Soms is de gang naar de rechter nodig om uw gelijk te halen. Het kan ook zijn dat u ongevraagd bij een rechtszaak betrokken raakt. Voor rechtszaken die door de kantonrechter worden behandeld heeft u geen advocaat nodig en kunnen onze juristen u bijstaan. Wij staan voor deskundige, persoonlijke en laagdrempelige juridische dienstverlening.

De zaken die door de kantonrechter worden behandeld zijn en waar wij u in kunnen bijstaan zijn:

  • Alle huurzaken;
  • Alle zaken met betrekking tot consumentenkoop;
  • Alle zaken met betrekking tot consumentenkrediet;
  • Alle overige zaken met een belang van maximaal € 25.000.

Op arbeidszaken na, kunnen wij u bijstaan bij een rechtszaak voor de kantonrechter. Wij beschikken over een zeer ruime ervaring in het procederen voor de kantonrechter en uw zaak is dan ook in goede handen bij onze juristen. U kunt rekenen op een goed en eerlijk advies.

Mocht u worden geconfronteerd met een arbeidszaak of met zaak waarvoor de inzet van een advocaat nodig is of een kunnen wij bemiddelen in het vinden van een advocaat.

We hebben de belangrijkste informatie over huurrecht, verbintenissenrecht en goederenrecht op onze website kort en krachtig voor u samengevat. Heeft u nog additionele vragen, of wilt u een kwestie bespreken? Neem dan via een van de contactopties vrijblijvend contact met ons op.

Juridische geschillen over verhuurd of huur van een woon- of zakelijke ruimte worden beslecht door de kantonrechter

Dit betekent dat – ongeacht het belang – Stam juristen de rechtsgang kan verzorgen zonder dat u een (kostbare) advocaat nodig heeft.

Hoe ontstaan verplichtingen en hoe dwing je deze af?

Een verbintenis kan op meerdere manieren tot stand komen. De meest bekende wijze is door middel van een overeenkomst, maar daarnaast kunnen onder meer ook verbintenissen uit de wet ontstaan.

Het goederenrecht regelt eenvoudig gezegd wie rechten heeft op zaken (goederen) en waarom

Het bepaalt de mate van zeggenschap die personen hebben ten aanzien van goederen. Het kan hierbij gaan om stoffelijke voorwerpen die vatbaar voor bezit zijn (een auto, huis), maar ook om vermogensrechten (vorderingen, recht van erfpacht, pand- of hypotheekrecht, aandelen).

Nieuwsblog

Lees hier onze blogs met actueel nieuws.